Dine Personlige Data

Oversikt

EU har tatt et monumentalt skritt for å beskytte den grunnleggende rettigheten til privatliv for alle EU-innbyggere med GDPR, som vil tre i kraft fra 25. mai 2018. Enkelt sagt, EU-innbyggere vil nå ha større si over hva, hvordan, hvorfor, hvor, og når deres personlige data blir brukt, behandlet eller bortskaffet. Denne regelen avklarer hvordan EUs personopplysningslover gjelder enda utenfor EUs grenser

ESSE Skandinavia’s forpliktelse

ESSE Skandinavia er forpliktet til å ha en høy standard for informasjonssikkerhet, privatliv og åpenhet, og vi legger stor vekt på å beskytte og administrere data i samsvar med aksepterte standarder.

ESSE Skandinavia opererer som både datakontroller og prosessor i forhold til personopplysninger som behandles. Ved å gjøre dette oppfyller Esse Skandinavia alle gjeldende forskrifter under GDPR, samtidig som vi samarbeider tett med våre kunder og partnere for å oppfylle kontraktsforpliktelser for våre prosedyrer, produkter og tjenester.

Esse Skandinavia analyserer sin forretningsvirksomhet for å sikre at den oppfyller sine forpliktelser under GDPR og foretar endringer når det er nødvendig.

Under gjennomføringsperioden for GDPR vurderer vi nye krav og begrensninger som pålegges, og vil gjøre noe for å sikre at vi håndterer alle personopplysninger i samsvar med gjeldende lov innen 2018-fristen.

Vær sikker på at Esse Skandinavia ikke har behov for å samle inn og behandle personlig / forretningsinformasjon utover det som kreves for å virke våre kontraktsforpliktelser med våre kunder og leverandører og legitime interesser i markedsføring av våre produkter og tjenester. Når det er hensiktsmessig, vil vi bare markedsføre forbrukere som har samtykket, med mindre vi har legitime interesser til å gjøre det

Evaluering

ESSE Skandinavia har gjennomgått hvor og hvordan vi samler, bruker og lagrer personopplysninger, og vi oppdaterer retningslinjer, standarder, opplæring og dokumentasjon når det er nødvendig. Vi jobber for å sikre nøyaktigheten av personopplysninger og gjør det mulig å slette eller rette opp i samsvar med våre forpliktelser. Vårt mål er å begrense bruken og lagringen av personopplysninger der det er mulig.

Kontraktsforpliktelser

I samarbeid med våre partnere og kunder vurderer vi våre kontraktsmessige forpliktelser og oppdaterer disse etter behov for å overholde GDPR-kravene. Vi vurderer også leverandørkontrakter for å sikre GDPR-samsvar i hele vår forsyningskjede.

Din informasjon og hvordan den lagres og behandles

For informasjon om hvilken informasjon vi samler inn og hvordan den brukes, vennligst se våre retningslinjer for personvern på linkene under. Vi har også tatt med en lenke til vår databeskyttelsespolitikk som inneholder informasjon om hvordan informasjonen lagres og beskyttes

Her er linkene for å se vår Privacy Policy og vår Data Protection Policy.

Meld meg på nyhetsbrev

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.